Curlz 88 update

Gepubliceerd op 22 december 2021 om 09:30

Wat was dat een domper zaterdag, de nieuwe maatregelen. Nu mag ik (Aline) een tijdje niet langs mijn klanten, wat ik natuurlijk het liefste doe. Ik hoop echt na 14 januari alle ondernemers weer open mogen.

Er staat al heel veel informatie op het internet over de CG-Methode. Wil je graag gericht advies over jou haar. Ik zoek samen met jou uit wat voor slag/krul jij hebt, of je haar nog elastisch genoeg is of juist helemaal niet. Dit kun je simpel thuis doen als je je haar gewassen hebt, even een rek testje voor je de conditioner er in doet. Dan zoeken we uit of jou haar ook proteïne nodig heeft of dat je juist moet zoeken naar proteïne vrije producten. 

Was je je haren al met een vegan en sulfaat vrije shampoo? Voor je haren vooral krul haar of gekleurd haar is dit een fijne manier om zacht te reinigen, niet te agressief voor je krullen en met behoud van jou mooie gekleurde haren 

Wist je dat je je build-up's juist wel weg wast met een shampoo met sulfaat, maar welke pak je dan? Sulfaten, zijn er namelijk in verschillende sterktes. Stuur mij een WhatsApp, voor advies voor jou haar routine thuis!