Hi, ik ben Aline van Curlz 88.

Al sinds 2004 in het kappers vak!

Sinds 2007 allround hairstylist, met veel passie.

En vanaf 2010 gespecialiseerd in krullen knippen! Waarvoor ik vele cursussen en masterclasses heb gevolgd! 

Wat is Curlz 88

Verstand van alle types haar bijv. Stijl maar ook Krul en Kroes haar, met juist advies voor product gebruik thuis.

Om jou korte koppie of weelderige bos te laten shinen.

Voor meer krul of juist jouw wilde krullen temmen.

o.a. krullen knippen, CURLSYS® van Brian McLean jaarlijkse Masterclasses mooie techniek in nat haar waarbij wordt gekeken naar de natuurlijke valling en natuurlijke bundels voor meer luchtigheid, structuur en volume. Mooie techniek ook voor  type 2 wavy hair, krul type 3 en kroes type 4.

En Global Curl een techniek in droog haar vooral voor erg pluizig natuurlijk gekrult haar krul type 3.

Huidvriendelijke producten

Mijn allergie was dan ook een grote tegenslag, gelukkig zijn er tegenwoordig producten zonder parabenen en kan ik gelukkig weer mensen blij maken met mooi haar door het gebruik van huid vriendelijke producten.

Björk hair® deze lijn is duurzaam, 100% vegan, parabenen en siliconen vrij. Extra fijn voor de gevoelige huid, voor alle types haar of gevoelige hoofdhuid o.a. gekleurd haar, krul haar, droge, vette of jeukende hoofdhuid. Deze lijn is ook dierproefvrij!

WAT IS BJÖRK

Wij zijn een Zweeds merk, opgericht door liefhebbers van haarverzorging, met een passie voor het ontwikkelen van producten die fantastisch zijn voor jou en tevens duurzaam in de tijd.

Wij geven om onze planeet, de natuur en alle levende wezens op.  Daarom kunt u er zeker van zijn dat al onze producten veganistisch en 100% wreedheidvrij zijn. 
Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden met hoogwaardige en zachte ingrediënten die je de juiste resultaten geven met een zuiver geweten.
 
Indola®
Indola Profession PCC
Met de Indola Profession PCC  voorzie je het haar niet alleen van een prachtige kleur maar ook van een intensieve verzorging. Deze permanente haarverf is verrijkt met verzorgende ingrediënten die diep in de haar intrekken. De uitwendige haarstructuur wordt verbetert, dit is te danken aan de micropigmenten die diep in het haar dringen. 
Ook dierproefvrij en 100% vegan!

B.R.A.N.D.5®

Styling vrij van parabenen.

En een geweldige mooie styling lijn voor een betaalbare prijs. Voor hem en haar!

 

Ook ga ik elk jaar weer op cursus voor nieuwe kleur trends of technieken. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de laatste mode op haar gebied.

Dit jaar 2024 zal ik veel te vinden zijn bij de training van HAIRGOALZ in Leeuwarden zij bieden vele trainingen op knip en kleur gebied, door verschillende trainers. In januari en maart zou ik o.a. de kleur en knip cursus van Mieke vd Riet volgen.

En in mei en oktober de trainingen en look and learn van Hikmet voor mijn haarverf merk Indola, hij verteld alles op gebied van de laatste mode trend, in haarlijn en kleur! 

Hikmet Kuskal is hairprofessional, trainer en academy manager bij Indola Nederland. Hij organiseert seminars, look and learns en workshops, is vaktechnisch specialist en ambassadeur van Indola.