Hi, ik ben Aline van Curlz 88.

Al sinds 2004 in het kappers vak!

Sinds 2007 allround hairstylist, met veel passie.

En vanaf 2010 gespecialiseerd in krullen knippen! Waarvoor ik vele cursussen en masterclasses heb gevolgd! 

Wat is Curlz 88

Verstand van alle types haar bijv. Stijl maar ook Krul en Kroes haar, met juist advies voor product gebruik thuis.

Om jou korte koppie of weelderige bos te laten shinen.

Voor meer krul of juist jouw wilde krullen temmen.

o.a. krullen knippen, CURLSYS® van Brian McLean jaarlijkse Masterclasses mooie techniek in nat haar waarbij wordt gekeken naar de natuurlijke valling en natuurlijke bundels voor meer luchtigheid, structuur en volume.

En Global Curl een techniek in droog haar vooral voor erg pluizig haar of haar waar rechte stukken in vallen erg mooie techniek.

Huidvriendelijke producten

Mijn allergie was dan ook een grote tegenslag, gelukkig zijn er tegenwoordig producten zonder parabenen en kan ik gelukkig weer mensen blij maken met mooi haar door het gebruik van huid vriendelijke producten.

Maria Nila Stockholm® deze lijn is duurzaam, 100% vegan, parabenen en siliconen vrij. Extra fijn voor de gevoelige huid, voor alle types haar of gevoelige hoofdhuid o.a. gekleurd haar, krul haar, droge, vette of jeukende hoofdhuid. Deze lijn is ook dierproefvrij!

Kis® Hair Care, het Keratine Infusion System met rijke voedende producten, huidvriendelijk.

KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om haarkleuringen en omvormingen. KIS brengt het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.

Ook dierproefvrij en 100% vegan!

B.R.A.N.D.5®

Styling vrij van parabenen.

En een geweldige mooie styling lijn voor een betaalbare prijs. Voor hem en haar!

Ook ga ik elk jaar weer op cursus voor nieuwe kleur trends of technieken. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de laatste mode op haar gebied.

Ik kleur met KIS® KERACREAM en ROYAL KIS® AMSTERDAM SOFTSHADES Ammonia free demi color.

Deze kleuring geven glans en zachtheid aan je haar.