Deze Vegan Stylings producten van El'leure professional bevatten geen parabenen en siliconen

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 12:13

Elleure styling: Modeler nu bij Curlz 88

Ontdek Elleure Modeler, de haarstylingslijn van Elleure. De Modeler lijn bevat producten waarmee je elke gewenste coupe kan creëren en verzorgen. De producten in deze kwalitatief hoogwaardige lijn zijn, net als alle andere producten van Elleure, 100% vegan en bevatten geen parabenen en siliconen. Het grotendeel van het assortiment bevat een UV filter die het haar beschermt tegen schadelijke invloeden van zonlicht. Ook bevatten de producten een hittebeschermer die het haar tot wel 200 graden kan beschermen. Hierdoor behoud het haar zijn kleur, glans en kwaliteit.

Modeler olie, hét unieke product van Elleure

Een product dat niet mag ontbreken is de El'leure ModelerOlie. Dit unieke product uit de Modeler lijn bevat het speciale ingrediënt Meadowfoam oil. Misschien komt dit ingrediënt je al bekend voor, Meadowfoam oil is namelijk ook verwerkt in onze Elleure Teinture permanente crème kleuring en in de Elleure Brillant producten. Meadowfoam oil geeft het haar een hydratatie kick, waardoor het haar intens wordt verzorgd en het haar en de haarkleur zijn glans en kwaliteit behoudt.

Daarnaast bevat het Elleure Modeler assortiment een pasta, klei, gel, mousse, zeezoutspray, conditioner spray, droogshampoo en haarlak.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.