Hormoon verstorende stoffen in cosmetica

Wekelijks komen er berichten voorbij over schadelijke stoffen in verzorgingsproducten: parabenen in crème, aluminium in deodorant en meer. Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Lees meer »

Deze Vegan Stylings producten van El'leure professional bevatten geen parabenen en siliconen

Ontdek Elleure Modeler, de haarstylingslijn van Elleure. De Modeler lijn bevat producten waarmee je elke gewenste coupe kan creëren en verzorgen. De producten in deze kwalitatief hoogwaardige lijn zijn, net als alle andere producten van Elleure, 100% vegan en bevatten geen parabenen en siliconen. Het grotendeel van het assortiment bevat een UV filter die het haar beschermt tegen schadelijke invloeden van zonlicht. Ook bevatten de producten een hittebeschermer die het haar tot wel 200 graden kan beschermen. Hierdoor behoud het haar zijn kleur, glans en kwaliteit.

Lees meer »

Curlz 88 blog

Gewoon aan de slag in de lockdown, niet fysiek helaas maar gelukkig waren er genoeg appjes deze week met vragen om advies wat betreft de CG-METHODE en ook ga ik gewoon door met het maken van verf pakketjes en het leveren van jullie verzorgings en stylings producten!

Lees meer »

Curlz 88 update

Wat was dat een domper zaterdag, de nieuwe maatregelen. Nu mag ik (Aline) een tijdje niet langs mijn klanten, wat ik natuurlijk het liefste doe. Ik hoop echt na 14 januari alle ondernemers weer open mogen.

Lees meer »